<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4507847144929962161\x26blogName\x3dMYSWEETSOUR\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://mysweetsourmissyazulkafly.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mysweetsourmissyazulkafly.blogspot.com/\x26vt\x3d4038577023552614919', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
My Online Diary ?
Story
It's Missya
Masterpiece
xoxo
+ follow Dashboard
Kenapa?
Sunday, March 04, 201210:52 pm


hey guyz . daa lame rasenya tak update blog nie ann . bukan ape sebenarnya . meme rasenya nak shout feel je kat blog niee since aq da rase blog nie macam " my bubu diary " tapi tak tahu la kenapa masih tak boleh nak blend in sangat ? mungkin ka coz aq tak nak orang lain tahu ? or aq nie memang suke pendam ?  hmmm . sush betol rasenya la knn .


Tersasul la pulak an . sebenarnya aq buat post nie untuk share something about boy ! haha . apakaa ? aq cerita niee pon dari pengalaman aq . here we go :)  aq penah in relationship with this 1 boy. assume he is Mr. S (bukan name sebenar) okey . we couple 4 tahun lebih kowt since form 2 lagi . memang satu sekolah tahu tentang ktowang termasuk la cikgu -cikgu . tipu la kalu ktowng tak penah gado an . memang banyak kali . dengan ego dia , keras kpale aq , mulut2 owang and banyak lagi la . ktowng penah jugak clash 2 times disebabkan orang ketiga :'( cara die memang tak akan mengorat gurl tapi die jenis suka melayan and tak boleh kalu long distance relationship . and aq pulak jenis suke sangat jelez , melawan and suke bertanya soalan2 nonsense .


When it goes to romantic Mr. S nie memeng expert . the ways he hold , talks or even his eyes . memang cukup  EXTRAVAGANZA . sampai sekarang aq still keep one of his message that telling me " walau ape pon yang terjadi d'antre kita , cyg akan sentiase cintekan b " :0  how that ? memang cair an an . hehe . sungguh indah waktu tuu . tapi sayang . semua tuu tinggal kenagan jee . hubungan ktowng putus just because he have someone that are being so close with him . ye la an . time tuu aq tak same kolej dengan die . jaoh cikit je pon . and every weekend ktowng dating . 


ape salah aq ? memang sedih giler time tuu tambah tambah lagi bile sumber yang boleh dipercayai bagi tahu yang Mr. S tuu couple with she time aq masih lagi dengan die . macm mane tuu ? i believe she still didn't know this story . aq tak mara sape sape punn dalam hal nie . just let it go ! 


And now , hoping that Mr. S still happy with his partner just like i do . bersyukur sangat coz ketemukan aq dengan hairy which i call him " Mr. TakKisah " >.<  hee comei an ? if not sooo , biar la an . nie blog aq . tak kacau sesiapa pun ! okey guyz . cukup cukup la tuu . take care . 




p/s :  rase nak sangat berkawan with she coz i know she so depply in love with Mr. S . i know how she feel because i've through with it . semoga she tetap tabah okey >.<  EVERYTHING HAPPEN FOR A REASON .


                                                                                                                                                       xoxo ,